Sig ISO til din dyrlæge

Vi er blevet certificeret medlem af ISO Dyrlægen

Det seneste år har vi arbejdet på at blive certificeret medlem af ISO Dyrlægen, og for dig betyder det, at du er garanteret, at vi arbejder yderst professionelt med dit dyr og har særligt fokus på en række indsatsområder.
Kommunikation er et nøglebegreb. Derfor begynder vi altid en konsultation med en samtale om, hvad du ønsker af os, hvilke muligheder der er og økonomien i det. Hver eneste patient har deres egen journal. Her bliver hver detalje om dyret skrevet ned, så vi kan vende tilbage og kender hele forhistorien. Hvis dit dyr skal behandles eller indlægges, holder vi løbende kontakt. Du vil altid blive taget med på råd, hvis noget drastisk ændrer sig i forhold til det aftalte. Og efter et kritisk forløb, følger vi op, når I er kommet godt hjem.

Du kan læse mere på iso-dyrlaegen.dk om, hvordan vi hele tiden arbejder på at kvalitetssikre vores arbejde og effektivisere arbejdsgangene, så vi fortsat kan holde en fornuftig pris. Her kan du også se en lille video, som fortæller om ISO Dyrlægen.

Kunden i centrum
Din oplevelse er det bedste parameter for, om vi gør det godt nok. Derfor gennemfører vi med jævne mellemrum kunde-tilfredshedsundersøgelser, så vi kan udvikle vores service i den rigtige retning og søge for, at kvaliteten er i top. Din mening hjælper os med at gøre det bedste for vores fælles hjertesag – dyrene.